CENIK ORTODONTSKEGA ZDRAVLJENJA

Cena ortodontskega zdravljenja je odvisna od vrste nepravilnosti, ki jo želimo pozdraviti, in posledično od vrste uporabljenega aparata. Šele na podlagi kliničnega pregleda in natančne analize študijskih modelov, rentgenskih posnetkov in fotografij pacienta lahko izdelamo načrt ortodontskega zdravljenja, na katerem temelji tudi cena samega ortodontskega zdravljenja. Ta se torej na podlagi načrta zdravljenja individualno oblikuje za vsakega pacienta posebej.

Okvirna cena ortodontskega zdravljenja s fiksnim aparatom v zgornji in spodnji čeljusti znaša 3900€. Cena zajema celotno ortodontsko obravnavo, se pravi vse faze ortodontskega zdravljenja, vključno z retencijo in retencijskimi aparati, ki jih pacient dobi po končanem aktivnem delu ortodontskega zdravljenja.

Okvirna cena ortodontskega zdravljenja s fiksnim aparatom v eni čeljusti je 2000€.
Doplačilo za brezbarvne nosilce (brackete) je 21€ za vsak nosilec.
Doplačilo za samozaklepne nosilce (Prodigy-Ormco) je 15€ za vsak nosilec.

Cena terapije z nevidnimi ortodontskimi aparatiprozorne folije (Orthocaps) je pri zdravljenju v eni čeljusti okoli 2300€ in pri zdravljenju v obeh čeljustih med 4300€ in 4500€. Tudi tu cena zajema celotno ortodontsko obravnavo, vključno z obdobjem retencije.

CENIK DODATNIH STORITEV

Beljenje zob (sistem Beyond) 500€
Izdelava individualnih ščitnikov za zobe (na voljo so različne barve) od 130€ do 180€
Izdelava opornice proti smrčanju 250€
Lepljenje kristalov Swarovski 30€

Naši ortodontski pacienti imajo pri beljenju zob 20% popusta.

POGOJI IN NAČIN PLAČILA

V naši ordinaciji je možno plačevanje naših storitev na obroke.